team2018-11-29T14:20:09+02:00

HET TEAM

Sinds enkele jaren niet meer weg te denken uit de wereld van bedrijfsfotografie is hier ons dreamteam. Begonnen als professioneel zelfstandig fotograaf in alle soorten van fotografie, is de core business nu bedrijfsfotografie. Overigens werken we naast dit team ook veel samen met andere dienstverlenende partijen zoals marketingbureaus, videografen en tekstschrijvers.

Het bedrijfsmotto is CREATIEF, FLEXIBEL EN BETAALBAAR en dat houden we graag zo. We denken graag mee met klanten en gaan net die stap verder om kwaliteit te leveren en dus een tevreden klant. Werken onder druk, deadlines halen en kritische opdrachtgevers zijn inmiddels gewoonte binnen ons bedrijf geworden, na zo’n 230 tevreden klanten en meer dan 500 afgeronde fotografie projecten.

PATRICK OUWERKERK

Patrick-Ouwerkerk

FOTOGRAAF

Professioneel fotograaf en tevens contactpersoon voor alle bedrijfsfotografie projecten. Het ‘brein’ achter de creatieve foto’s en alle strategieën. Inmiddels al een ruim aantal jaren bekend als creatieve en betrokken bedrijfsfotograaf en bruidsfotograaf.

VIVIAN

BEELDBEWERKING

Steengoeie beeldbewerker met achtergronden bij enkele grote marketingbureau’s. Bewerken, creëren een meedenken met beeld strategieën is voor deze beeldscherm-tijger dagelijkse kost. Drinkt graag een cappuccino maar dat hebben we niet…

MARIT

ADMINISTRATIE

De spin in ons web, de alleskunner. Van emails en offertes tot het ontwerp van de website en social media activiteiten. En ze heeft een hondje, maar die mag nooit mee naar kantoor van Patrick…